Over A'lure Scents

Oprichtster Renate Geuze's passie voor geuren en kaarsen is de basis van A'lure Scents. Nadat ze in 2018 haar bedrijf oprichtte als A'lure Woonaccessoires met voornamelijk handgemaakte poefs en kussens heeft ze zich in 2021 volledig gericht op kaarsen, geurstokjes en waxmelts. De reden hiervoor was dat ze, na haar kaarsen ook b2b te verkopen, het te druk kreeg met het gieten van haar gestreepte tafelkaarsen. De kaarsen worden op dit moment verkocht in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Jersey en zelfs in Amerika. 

De producten zijn met zorg gekozen om een zo goed mogelijke (geur)beleving te creëren. Een kaars moet er niet alleen mooi uit zien, maar ook goed en mooi branden. Uren testen zit er dan ook in haar werk. 

In haar kleine atelier in Zwijndrecht giet ze alle kaarsen zelf met de hand. 
De signature van A'lure Scents zijn de gestreepte kaarsen, waarvan de collectie steeds meer uitgebreid wordt. Altijd op zoek naar nieuwe producten heeft A'lure Scents in de winter van 2021 mallen laten maken voor gestreepte buitenkaarsen. 
En vanaf herfst 2022 is haar collectie uitgebreid met gestreepte stompkaarsen. 

A’lure komt van de eerste 2 letters van Luna (mijn dochter) en Renate. Het woord lure zelf betekent lokken, verleiding. Wat ik natuurlijk probeer te bereiken met mijn producten. En dat jullie er net zo verliefd op worden als ik.

Heb je vragen over een product of een speciaal verzoek? Stuur me een mailtje en ik denk graag met je mee!

Hartelijke groet,

Renate